İTHAL ARA MALLARININ YERLİLEŞTİRİLMESİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ…

Mevlana Kalkınma Ajansı, ülkemizin ve bölgemizin ithalat kalemlerinin başında gelen ara mallarının hem ülkemizde hem de bölgemizde üretilebilirliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Ara Malı İthalatı ve Yerlileştirme” konulu panel gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın yaptığı programda, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Sanayi Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Ali Murat Sürekli panelist olarak yer aldı.
En iyisine layıksınız ve istanbul vip escort bayanlar burada sizleri bekliyor.
Panele MEVKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın yanı sıra, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, iş dünyası temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger’in açılış konuşmasıyla başlayan program, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Koordinasyon Dairesi Başkanı Nuri Barış Tartıcı ve MEVKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Konya Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ın konuşmalarıyla devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünde panelistler Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Sanayi Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Ali Murat Sürekli, ithal ara mallarının ülkemiz ve bölgemizde üretilmesinin önemine değinerek, kendi kurumlarının bu alanda yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Exit mobile version